PLASMAGE – promo tjedan!

/, O ZAHVATIMA I BOLESTIMA/PLASMAGE – promo tjedan!

PLASMAGE – promo tjedan!

PLASMAGE – Nekirurška blefaroplastika i rješavanje bora na nadusnici

 

Plasmage uređaj radi na principu frakcijske plazme i velikom preciznošću uklanja višak kože na gornjim kapcima, donjim kapcima i gornjoj usnici (pušačke bore). Rezultati se vide odmah, ali se dodatni napredak vidi kroz nekoliko tjedana.

Tretman je siguran za sve tipove kože. Prije tretmana se koža natopi anestetskom kremom, ostavi da djeluje 30-tak minuta, nakon čega se može izvoditi tretman PLASMAGE koji traje 20-tak minuta. Odmah nakon tretmana, koža može biti blago otečena i crvena, a kod svih je prekrivena sitnim točkicama koje se brzo pretvore u krastice. U narednih 5-6 dana, krastice će otpasti, no izuzetno je važno da se koristi krema koju vam doktor propiše nakon tretmana i vrlo visoki zaštitni faktor za sunce SPF+50 te sunčane naočale.

Nakon dodatnih mjesec do dva nakon tretmana, vidi se potpuni učinak tretmana PLASMAGE nekirurške blefaroplastike. Rezultati su trajni.

 

POSEBNA PONUDA 31.10. do 06.11.

 Gornja PLASMAGE blefaroplastika (gornji kapci)………………….3.500 kn

Gornja i donja PLASMAGE blefaroplastika (gornji i donji kapci)…..6.500 kn

Zatezanje bora na nadusnici PLASMAGE…………………………….2.000 kn

 

 

By | 2017-10-30T16:57:09+01:00 30 listopada, 2017|LASERSKI CENTAR, O ZAHVATIMA I BOLESTIMA|Komentari isključeni za PLASMAGE – promo tjedan!

About the Author: