ZERONA – oblikujte svoje tijelo

/ZERONA – oblikujte svoje tijelo
ZERONA – oblikujte svoje tijelo 2015-08-22T13:18:05+00:00

ZERONA LASER ZA PREOBLIKOVANJE TIJELA

Zerona je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masnoću bez negativnih nuspojava koje se javljaju kirurškim metodama.

Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tijela te je odobren od FDA.

Zerona tretmanima (6 tretmana tokom dva tjedna) u prosjeku se gubi 9.2 cm. Za muškarce i žene, to je drastična promjena više od jednog konfekcijskog broja.

prije-i-poslije-zerona1

Zerona laser pruža pacijentu sigurnu alternativu kirurškim metodama. Ako pacijent nije siguran da li je spreman za kirurški zahvat poput liposukcije, Zerona laser je sigurna alternativa kako bi se bezbolno uklonile masnoće.

Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna i odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30 minuta nekoliko puta tjedno 9.2 cm manje.

OPIS ZAHVATA

ZERONA®  je neinvazivna procedura za preoblikovanje tijela koristeći Erchonia ® Laser Scanner. Mnogobrojna istraživanja su dokazala njegov učinak na abdomen, bokove i bedra te je odobren od FDA. Pacijent legne na stol 15 minuta sa svake strane te za to vrijeme 5 lasera simultano djeluju na željena područja.

 

ZERONA Zadar

Sa laserskom terapijom smanjenja obujma, Zerona emulizira masnoću sa teško dostupnih mjesta tijela i stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava.

Tisuće pacijenata je isprobalo ovu proceduru i u prosjeku su izgubili 9.2 centrimetra u području struka. U samo 30 minuta nekoliko puta tjedno možete smanjiti svoj obujam tijela sa velikog na srednji ili sa srednjeg na mali.

Na besplatne konzultacije možete se naručiti odmah na tel: 023/309-065.

KAKO ZERONA RADI?

Za razliku od drugih tehnologija u službi skidanja neželjenih centimetara, Zerona emitira zrake niže frekvencije kako bi na stijenci masne stanice otvorio pore kroz koje sadržaj masne stanice otpušta i pritom ih smanjuje.

Masna stanica pritom nije uništena, kao što ciljaju neke druge tehnologije, već je smanjena. Vjerovali ili ne, masna stanica u vašem tijelu nije vaš neprijatelj – veličina masne stanice je štetna za vaše zdravlje.

 KANDIDATI

Gotovo svi su kandidati za tretman Zerona laserom. Čak i ljudi koji nisu debeli mogu gubiti centimetre. Razgovarajte sa svojim terapeutom o zdravstvenom stanju i pitajte što god Vas zanima.

 

Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.