O nama

/O nama
O nama 2018-04-26T10:31:54+00:00

Poliklinika Mešter osnovana je 2010 godine kao multidisciplinarna zdravstvena ustanova kojoj je cilj bio ponuditi minimalno invazivne operativne postupke liječenja kralježnice i vena te moderne plastične i estetske kirurgije. Kako bi odgovorili na potrebe klijenata, intenzivno radili na sastavljanju različitih timova iz drugih registriranih djelatnosti poliklinike, poput opće kirurgije, interne medicine, ortopedije, neurologije, ultrazvučne dijagnostike i endokrinologije.

Prostor poliklinike proteže se u prostoru veličine 300m2, te je smješten u samom centru grada Zadra (kod Male Pošte). Sastoji se od 3 ordinacije, operacijskog bloka (suvremene operacijske sale, sterilizacije, pred-op prostora, post-op prostora za oporavak i sobe za odmor i pripremu pacijenta za zahvate), kabineta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, te čekaonice.

Poliklinika Mešter, Velebitska 6, ZadarU sastavu poliklinike su 20 uglednih liječnika okupljenih diljem hrvatske (Zagreba, Lovrana, Splita, Zadra, Rijeke) kako bi omogućili vrhunsku ekspertizu i kvalitetnu medicinsku uslugu našim klijentima.

U poliklinici se nalazi suvremeno opremljena operacijska sala uz visoke sigurnosne standarde,posebice za minimalno invanzivne zahvatima na kralježnici, venama i estetskim operacijama cijelog tijela te malim kirurškim zahvatima i ORL zahvatima.

U Poliklinici Mešter prvo će Vas dočekati ljubazne medicinske sestre koje će Vam pomoći vezano uz svaki Vaš upit, dok će se vrhunski specijalisti iz pojedinih grana medicine angažirati u rješavanju Vašeg zdravstvenog problema.

Tu smo kako bi Vam pomogli očuvati Vaše zdravlje, bilo savjetima, dijagnostikom, sistematskim pregledom ili zahvatom. Zdravlje je Vaše najveće bogatstvo.